lördagsmys hos mami&papi

Kom hem från mami&papi för en liten stund sen, har varit där ikväll och käkat god mat och myst. Joline vägrade att sova när vi var där, hon kämpa verkligen med att hålla ögonen öppna så nu när vi kom hem somna hon som en stock. Hoppas hon sover länge imon då, hihi.



091127

Är riktigt trött så funderar på om jag strax ska krypa ner i sängen, fönstret har stått öppet i sovrummet hela dagen så nu är täcket sådär härligt kallt, älskar de! Vi har varit på liseberg idag/ikväll och det var mysigt som vanligt med alla små "stugor" där dom säljer massa olika saker, julsaker för det mesta. Vi kika runt och så spelade vi lite, jag vann en stjärnvinst på gott&blandat och även lite andra småpriser. Gott! :)

Blev aldrig någon uppdatering igår för hade ingen lust men jag och Joline var ialf i stan med Liza, trevligt som vanligt! Shoppa lite kläder till lillan och så käka vi på 'Pasta prego'.



091125

Åkte och mötte upp J förrut så gick vi till försäkringskassan och ändrade lite med föräldradagarna över jul&nyår, så då var det fixat och klart. Fortsatte sen till backaplan där vi mötte upp J's föräldrar, gick till jysk och kolla på lite möbler som vi eventuellt ska köpa till nya lägenheten och sen kolla vi runt lite i andra affärer. Blev även att vi käka på donken eftersom klockan helt plötsligt blev ganska mycket, sen hemmåt! Jag var väldigt nära på att köpa en mini pc, en rosa! men i sista stund så kom ja att tänka på att vi ska ju köpa nya möbler så datorn får vänta tills efter jul.


(Den ser lila ut på bilden men den är rosa)


Tittar på efterlyst nu och äter Toffifee, ska strax kollar på filmen som jag aldrig såg på igår, gick in och la mig istället. Imorgon ska vi träffa Liza, blir en sväng in till stan.

 

 

 

 


091124

Det är exakt 1månad kvar till Julafton och det kommer säkerligen gå hur fort som helst. Jag har inte handlat en enda julklapp så det är verkligen dax för det, dock ska vi bara köpa till barnen och även något till julklappsspelet som vi vuxna ska spela,(vi vuxna som tjänar egna pengar kan ju köpa det man vill ha själv så känns onödigt att köpa till varandra men samtidigt är det ju en mysig grej så vi kör på julklappsspelet istället, och det är ju dessutom väldigt kul) så det ska väl inte vara så svårt med att hitta julklappar i år.


Idag gick jag och Joline en skön promenad i det fina vädret, inget regn&rusk idag inte, härligt! Blev dock väldigt kallt fram mot kvällen men det hör ju till denna årstiden, snön hör ju me till men den lär vi inte få. Hoppas den kommer till jul ialf. Men ialf, vi tog en sväng till affären och sen gick vi in och hälsa på mamma på jobbet. Pappa kom dit och skulle hämta upp mamma för att åka iväg en sväng och jag o Joline hängde på.

Nu blir det att krypa ner i soffan och kolla på en film(tror det blir 'en shopaholics bekännelser') och äta Cheez ballz, sen är det läggdags!



Fler besökare

Bli medlem här om du vill ha fler besökare.


Soffmys

Har haft en mysig helg och det var skönt att komma bort ett tag, då kunde man längta hem lite och tycka att att det var skönt att komma hem igen. När vi kom hem igår så blev det mys i soffan med godis och film, 'Benjamin buttons otroliga liv' och 'Män som hatar kvinnor', hade faktiskt inte sett någon av dom ännu så det var väl dags. Var helt okej båda två. Idag har vi haft städdag och sen inte gjort så mycket mer än att laga mat o sådär. Ska strax lägga lillan och sen blir det att krypa ner i soffan och kolla tv eller kanske någon film, betällde nämligen hem 5 nya filmer då det var 'få 5 betala för 1'. Ne dags att förbereda lillan för natten. Hejsvejs!


Godnatt!

Dags att borsta tänderna och sen krypa ner under mitt gosiga täcke, behöver inte sitta uppe sent varje dag. Imorgon blir det att städa det sista som jag inte hann med idag och även packa, vi åker nämligen till Halmstad/Laholm imorgon och ska vara där tills på söndag. Ska bli skönt att komma bort några dagar.



Julmust

Något jag älskar med jul-tiden är när julmusten börjar säljas i affärerna, jag älskar julmust. Fast det måste vara apotekarnes, dom andra kan dom ju sluta att tillverka för dom smakar ändå skit. Det jobbiga är att man blir beroende och jag tror faktiskt jag börjar bli det, inte bra! MEN DET ÄR JU SÅ GOTT!

Gillar ni julmust? :)



Svart eller rosa?


Har kommit i en period då jag vill ha och ha. Vill ha en sådan här men vet inte vilken färg.

Vad tycker ni? Svart eller rosa?


Catfight ;)


Onsdag

Jag och Joline har varit på besök hos Nadja och Melina idag, käka lunch tillsammans och barnen lekte och hade skoj, dom hade även en liten fight som jag filma, lägger ut ett klipp på det strax. Var där i princip hela dagen, kom hem runt 6tiden kanske. Ligger i soffan nu och äter chips, ska kolla på en film strax och efter den är det läggdags.


Mystofflor

Var inne och kikade på hm's hemsida och hittade dessa söta, mysiga tofflorna.
Tror inte jag kan hålla mig från att klicka hem dom.

 

Visst är dom söta!? :)


Oväntat besök

I söndags när vi satt och åt pizza så ringde det på porttelefonen, J svarade och det var någon som frågade om vi kunde öppna för dom, visst! Sen ringde det helt plötsligt på dörren och där stod Nadja, Niclas och lilla Melina :) Nicke förvrängde rösten i telefonen så vi inte skulle veta att det var dom. Det såg ut som fan här hemma och vi satt med myskläder, men vem bryr sig, det blev ju en jätte mysig kväll och barnen busa och hade skoj. Joline blev super glad när hon fick se Melina. Här kommer en bild på sötnosarna när dom pussades hejdå!



Tisdag

Håller på och lägger in bilder på datorn från kameran och det är skit krångligt, med min förra kamera var det hur lätt som helst. Fattar inte varför dom ska krångla till det så mycket med vissa kameror. Lillan sover nu och när hon har vaknat så ska vi iväg en sväng, storhandla bla.


Duktig tjej som borstar tänderna :)


Rekommenderar

Jag har väldigt torra händer och är därför beroende av handcreme, har testat alla möjliga men har faktiskt inte varit speciellt nöjd med någon, tycker ingen har funkat särskillt bra. Men nu har jag faktiskt hittat den perfekta för mig, den är av märket Depend, funkar skit bra och är inte alls dyr. Så har ni också torra händer så rekommenderar jag den. Den finns i både dag och natt, super bra!



La Redoute

Beställde en mjukisdress och ett par skor till lillan för någon vecka sedan, från La Redoute.




50% på båda, dock är det 30% nu. Gå in och kika på deras sida :)


Måndag

Är riktigt trött och seg idag och vädret gör ju inte det hela bättre, helt grått ute. Jag hade gärna legat på soffan hela dagen men tyvärr så funkar det inte så. Ne dags att sätta igång med middagen.



Vill ha!




Såg denna rosa mjukisdress på Cubus hemsida men har inte sett den i affären, hmm.
Undra om man kan beställa från deras hemsida? Vill ha den!


Hello kitty

Jag är en av många som diggar Hello kitty och hade ju inte tackat nej till en sådan här super söt dator.




Jag hade faktiskt helst velat ha den rosa, älskar ju rosa!

Vilken hade du velat ha? :)


Senaste inköpen

Köpte dessa 2par skorna för några dagar sedan och är faktiskt väldigt nöjd.



Skopunkten 399:- /st


RSS 2.0