God fortsättning!

Det har blivit dålig uppdatering här ett tag nu men vi har varit sjuka och så har vi haft mycket att göra inför jul o sådär, vi är fortfarande inte riktigt krya men på bättringsvägen. Vi hade iallafall en mysig julafton igår som först började hemma hos J's föräldrar och sen vidare till mina föräldrar på kvällen. Mysigt! Idag har vi bara tagit det lugnt och inte gjort något spec alls, slappat i soffan. Joline har lekt med alla sina nya leksaker och nu somnade hon gott för en stund sen. Ska kika lite på tvn nu innan det är dags att lägga sig, imorgon blir det lite julfirande hos mami&papi med mina syskon som inte var med på julafton, trevligt :)



091219

Har haft myskläder hela dagen och dom kommer sitta på resten av kvällen med, har grejat lite här hemma och myst o busat med lillan. Har precis gjort en potatisgratäng som nu står i ugnen och till det blir det kyckling, mums! Så ikväll blir det mera myspys fast bara jag och Joline, J ska ut och ta en öl och spela biljard med sin bror.

Imorgon ska vi på Haga Julmarknad med Jolines farmor, faster och farbror m.familj. Får se om det finns något kul, förra året var ju inte så värst mycket att ha men det är ändå mysigt att gå där :)



091218

Den senaste veckan så har Joline varit jätte jobbig på nätterna, vaknat flera gånger och vägrat att somna igen om hon inte får välling så det har blivit mycket välling dessa nätter. Vet inte om det beror på att hon fått massa nya tänder nu eller om det varit något annat men nu inatt så fick jag äntligen sova ordentligt. Hon vaknade en gång runt fyra och somna sen om till halv tio, skönt! Får hoppas på att hon sover lika bra inatt, helst sova hela natten.

Idag har vi varit hos J's föräldrar och hälsat på och ätit god mat, Joline's lilla kusin var där med så det blev lite bebisgos med, mysigt! Nu blir det tv:n en stund sen sova.


091216

Nu snöar det här och det börjar bli lite vitt på marken så får väl hoppas att det lägger sig och blir ett lagom lager med snö, mysigt! Hade varit kul att åka lite pulka med Joline och se om hon tycker det är kul men vi har ingen pulka, och om det blir såpass med snö nu så att man kan åka så försvinner det säkert imorgon igen så känns onödigt att köpa en då, jaja vi får väl se. Vilka problem man kan ha! hehe. Idag när J kommer hem från jobbet så ska vi börja packa, skulle börjat med det igår egentligen men J glömde ta med tejp som vi kan sätta ihop kartongerna med(han har nämligen fått lådor från jobbet som är lite större än vanliga flyttkartonger och dom får man tejpa ihop) så det blev inget med det. Men istället så åkte vi iväg och fixade idkort till mig, äntligen! Skulle gjort det för längesen men den dagen kom det något annat ivägen och sen har det bara inte blivit av, men nu så är det ialf fixat och jag får det om några dagar.

Tänkte att jag ska gosa ner mig i soffan nu med mitt mysiga täcke och kolla på en film, får passa på medans Joline sover. Hejsvejs!



091214

Det är 10dagar kvar till Julafton och jag tycker dagarna går så himla fort, man hinner ju inte med. Har några julklappar kvar att köpa och hoppas på att få gjort det denna veckan. Sen är det heller inte långt kvar tills vi flyttar och jag har inte börjat packa ner en enda grej, men imon är det dags att börja med det och vi ska även slänga massa skit som vi har i källaren och även lite här hemma.

Jag och Joline var en sväng på backaplan i förmiddags och träffa Nadja&Melina och Emelie&Thim, vi kika runt lite och åt lunch på paprika. Sen hemma blev det lek&bus med lillan innan det var dags att laga middag som idag fick bli korvstroganoff. Nu ikväll har jag kikat på Svenska hjältar galan och man kunde ju inte göra annat än att fälla några tårar, jag är så himla känslig när det gäller sånt där, hehe.

Ne dags att borsta tänderna och sen nana kudden!



091211

Hej!
Härligt med fredag och helg, vi ska strax bege oss ut en sväng ska till bla banken och till affären för att köpa fredagsmys. Ikväll är det Idol finalen och för mig spelar det ingen roll vem som vinner, ingen av dom är någon favorit men ska ändå bli spännande och se vad resten av folket tycker. Vem hejjar ni på?


Barnet som fastnade i tiden

Det går en dokumentär på 3an nu om en flicka som både ser ut som en bebis och är som en 6månaders bebis i utveckligen. Läkarna hade/har aldrig sett någon med denna sjukdom tidigare och kunde därför inte ge någon diagnos så dom har valt att kalla den syndrom X. Hon har fått tillväxkthormoner m.m men har inte växt en centimeter utav det. Nu börjar det igen!



Flickan(Brooke) med sin 2år yngre syster. Bild från google.


091210

Idag har vi haft en innedag och bara slappat och inte haft några måsten, jag och Joline har busat och lekt, myst i soffan framför 'playhouse disney' och bara gosat. Till middag blev det pasta carbonara och efter maten fick Joline ta ett härligt bad som hon älskar, nu har hon fått på sig pyjamas och ska strax få nattvällingen. Jag ska kika på sista avsnittet för veckan av 'Halv 8 hos mig' tycker det är lite småroligt, han som pratar är ju för rolig ibland, hehe. Tjingeling!



091209

Jag och J var på bio idag som sagt, vi såg 'Luftslottet som sprängdes' och den var väldigt bra, lite seg imellanåt bara. Innan bion så käkade vi kinamat och det var gott som vanligt, synd bara att jag blev mätt så fort, hade velat äta mer, haha. Det är ju SÅ gott! Efter filmen åkte vi och hämta Joline som varit hos sin farmor o busat, sen hemmåt och la Joline som somna som en stock efter allt bus. Tror det är dags för sängen för mig med nu, John Blund rycker i mina ögonlock. Funderar på om jag ska gå till BVC med Joline imon på drop in, på 15månaders kontroll för sen blir det fullt upp med allt inför jul och flytt m.m. Så då blir detta sista besöket på denna bvc, hoppas vi får en lika bra bvc-sköterska på den andra sen, hon vi har nu är kanon! :)



Mysig bild från i lördags


091208

Tja!
Har städat och grejat här hemma idag igen för hade nämligen en till visning idag, det var två tjejer i min ålder och dom var verkligen jätte intresserade så får väl hoppas att dom får den. Efter dom varit här så tog vi en promenad upp till netto och handla lite nödvändigt sen hemmåt och då var det dags för tvättstugan. Så ikväll har vi tvättat då och mellan varven blev det bus med Joline, mat, och tv:n. Imon ska jag och J på bio så under tiden får Joline vara hemma hos sin farmor&farfar och busa. Nu ska jag sova!



091206

Andra advent idag men har faktiskt ingen adventsljusstake så har varken tänt första eller andra ljuset. Tycker inte det är någon idé att julpynta nu när vi ska börja packa så det får bli extra mycket julpynt och julmys nästa år. Har haft fullt upp denna helgen, har varit barnvakt åt mina syskonbarn som jag skrev i tidigare inlägg. Från fredag till lördag hade jag både Tea och Viggo här och lördag till idag hade vi bara Tea, så idag åkte vi till lek och buslandet och när det var färdiglekt där så gick vi till mc donalds och käka. Nu ikväll har vi legat på soffan och bara tagit det lugnt och kollat på film, vi såg 'Flickan som lekte med elden' så nu är jag väldigt sugen på att gå på den 3:e och sista filmen så får väl se om det kan bli ett biobesök snart. Nu ska jag strax sova men först ska ni få några bilder från idag.



091204

Passar syskonbarnen idag så det har varit fullt upp och så har vi haft myskväll med chips, godis och cola. Nu sover barnen och jag sitter och kollar på Idol som nu har paus i en timme så då satte jag mig här vid datorn istället. Ska nog lägga mig sen efter att jag sett vem som får lämna idol, man vet aldrig när man måste gå upp imon bitti.


091202

Idag blev det upp i tid och fixa ordning sig för att sedan sticka iväg och möta Liza, åkte in till tattoostudion och gjorde våra efterlängtade tatueringar. Är skit nöjd! Men fy fan vad ont det gjorde, aaaajj. Åkte in till nordstan när vi var klara, käkade på Lydia's och till maten fick vi sång från några av idolerna som uppträdde på scenern nedanför, bra tajming ju så det var trevligt. Haha. Ne nu ska jag krypa ner under täcket för imon blir det upp i tid igen för att åka och hälsa på Nadja&Melina i nya lägenheten, mys!



RSS 2.0