2010 03 29

Gokväll!

I torsdags började Joline på dagis och hon verkar trivas väldigt bra. Det är fortfarande inskolning men hon bryr sig inte så värst mycket om mig utan tycker självklart barnen och alla leksaker är roligare. Tror det kommer funka kanon och det känns skönt. I helgen sov jag och Joline hos min mami&papi för att J hade pokerkväll, så vi hade det mys med god mat och massa annat gott. Var också i stan och träffade min kusin och hennes kompis, det var mys! Köpte 2par jeans och lite annat smått&gott. På lördags kvällen var vi hos min bror med familj för Max fyllde 14 häromdagen så firade honom, även då hade vi en mysig kväll. Söndagen var vi rätt slöa o trötta så hade en slappis dag.

Idag har vi varit på dagis från 9 - 14. Sen grejat lite här hemma, lagat mat, busat med Joline och nu ska jag snart sätta mig i soffan och kolla lite på tv innan det är dags att sova. Imorgon är det dagis igen och efter det ska vi storhandla. Behövs verkligen.

2010 03 23

Vilket pissväder vi har haft idag, fast nu på eftermiddagen så kom faktiskt solen fram så det var ju skönt. Jag har städat och tvättat idag eftersom det regna massa förrut, är ju ändå inget kul o vara ute då. Disken är fortfarande kvar så den ska jag ta tag i nu medans J lagar maten.

Bushuset

Solen ville ju inte titta fram idag så blev ingen promenad, men ett besök på bushuset blev det ialf. Joline hade super kul och ville inte gå där i från men fick till slut med henne och lova att det snart ska bli ett nytt besök, då vill hon ha med sig sin bästis, Melina :) När vi kom hem var klockan ganska mycket så kände inte för att ställa oss och laga mat så det fick bli toast, men det är ju super gott så jag klagar inte ;) Ne nu börjar jag bli trött så ska väl börja förbereda mig inför natten, tjingeling!


Har några bilder från bushuset men dom finns på min mobil då jag glömde kameran hemma, men ska försöka lägga in dom imorgon om jag hittar sladden.

2010 03 22

Godmorgon!

Blir inget med att åka till dagiset och hälsa på idag, Nadja sma att Melina har feber. Så det får bli en annan dag. Har inte hunnit tänka ut vad vi ska hitta på idag istället men blir kanske en sväng till bushuset sen när J har slutat jobbet, vi får se. Får hoppas att solen tittar fram snart så att vi ialf kan gå ut på en härlig promenad.

Nytt försök.

Har funderat en del över hur jag ska göra med bloggen, tycker att det är kul att skriva men känns som jag inte riktigt har orken och tiden till det. Men ska göra ett nytt försök så får vi se hur det går.

Igår var Liza här och gjorde mig fin i håret, hon toppade och fräsha till det. Är super nöjd! Jag har nämligen inte klippt håret sen jag var höggravid med Joline och det är typ 1½ år sedan, så det var ju verkligen på tiden.
Imorgon ska vi antagligen träffa Nadja&Melina och åka till ett dagis som Nadja vikarierar på. Det är nämligen så att dom behöver fler vikarer och fråga då ifall jag vill bli det, så då vill dom gärna träffa mig innan så därför ska vi dit imorgon. Och på torsdag börjar Joline på dagis, kommer säkert bli jätte kul för henne och får hoppas att hon kommer trivas. Nu ska jag gå och fixa mig ett glas coca cola :)

RSS 2.0